• Sponsorcommissie

  Sponsorcommissie

  Vacature

  sponsoring@fcuitgeest.nl

   

  FC Uitgeest is een goed georganiseerde sportvereniging met een uitstekende plaatselijke en regionale uitstraling. Wij willen onze leden op een kwalitatief goede manier laten trainen zodat een ieder naar eigen vermogen sportief kan presteren en dit alles in een prettige sfeer.

  Sponsors zijn voor een sportvereniging van grote waarde. De leden betalen uiteraard contributie, maar daarmee kunnen lang niet alle kosten gedekt worden. Sportverenigingen kunnen niet bestaan zonder de inkomsten van sponsoring. Met de gelden die de sponsors beschikbaar stellen kunnen wij de vereniging optimaal draaiend houden en onze leden de faciliteiten bieden om hun sport zo goed mogelijk te beoefenen.

  Wij danken onze sponsors dan ook hartelijk voor hun onmiskenbare bijdrage aan het succes van de sportvereniging FC Uitgeest. Wij zouden het ook waarderen als u van hun diensten gebruik zou willen maken.

  U vraagt zich misschien af wat de sportvereniging FC Uitgeest u in dit opzicht te bieden heeft. Ruim 1.000 voetballende leden in meer dan 70 teams, houden ieder weekend onze clubkleuren “geel en groen” hoog. Dit betekent dat er heel veel leden als actief of passief sportliefhebber regelmatig naar het sportcomplex De Koog aan de Zienlaan 2 trekken en of onze website bezoeken.

  FC Uitgeest biedt u de volgende sponsormogelijkheden.

  *

  Adverteren op de website

  *

  Shirt- en/of kledingsponsor

  *

  Reclamebord rondom de velden

  *

  Sponsor van het jeugdtoernooi of andere jeugdactiviteiten

  *

  Balsponsor bij de wedstrijd van het 1e elftal 

  *

  Wilt u lid worden van de Business Club

  *

  Wilt u lid worden van TOP SUPPORT

  *

  Sponsor een tribunestoel

  *

  Andere mogelijkheden in overleg

  Het bestuur nodigt u graag uit voor een oriënterend gesprek.
  Stuur een e-mail naar: sponsoring@fcuitgeest.nl en wij nemen hierna contact met u op.