• Sponsorcommissie

  Sponsorcommissie

  Stefan Cnossen

  sponsoring@fcuitgeest.nl

  06-2154 5153

  Jos van Rossum

  sponsoring@fcuitgeest.nl

  06-2037 0736

  Rob Endema

  robendema@kpnplanet.nl

  06-20634438

   

  FC Uitgeest is een goed georganiseerde sportvereniging met een uitstekende plaatselijke en regionale uitstraling. Wij willen onze leden op een kwalitatief goede manier laten trainen zodat een ieder naar eigen vermogen sportief kan presteren en dit alles in een prettige sfeer.

  Sponsors zijn voor een sportvereniging van grote waarde. De leden betalen uiteraard contributie, maar daarmee kunnen lang niet alle kosten gedekt worden. Sportverenigingen kunnen niet bestaan zonder de inkomsten van sponsoring. Met de gelden die de sponsors beschikbaar stellen kunnen wij de vereniging optimaal draaiend houden en onze leden de faciliteiten bieden om hun sport zo goed mogelijk te beoefenen.

  Wij danken onze sponsors dan ook hartelijk voor hun onmiskenbare bijdrage aan het succes van de sportvereniging FC Uitgeest. Wij zouden het ook waarderen als u van hun diensten gebruik zou willen maken.

  U vraagt zich misschien af wat de sportvereniging FC Uitgeest u in dit opzicht te bieden heeft. Ruim 1.000 voetballende leden in meer dan 70 teams, houden ieder weekend onze clubkleuren “geel en groen” hoog. Dit betekent dat er heel veel leden als actief of passief sportliefhebber regelmatig naar het sportcomplex De Koog aan de Zienlaan 2 trekken en of onze website bezoeken.

  FC Uitgeest biedt u de volgende sponsormogelijkheden.

  Adverteren op de website

  Shirt- en/of kledingsponsor

  Reclamebord rondom de velden

  Sponsor van het jeugdtoernooi of andere jeugdactiviteiten

  Balsponsor bij de wedstrijd van het 1e elftal 

  Wilt u lid worden van de Business Club

  Andere mogelijkheden in overleg

   

   

  Stefan Cnossen nodigt u graag uit voor een oriënterend gesprek.
  telefoon: Stefan Cnossen (06) 2154 5153 of stuur een e-mail naar: sponsoring@fcuitgeest.nl